Remko Delsasso

Samen met mijn vrouw en 2 dochters woon ik in het prachtige Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat is niet ver van de zee waar ik regelmatig te vinden ben voor een goede sessie kitesurfen. Ook kan je mij hardlopend tegen komen in Hitland of juist in een gezellig koffietentje met vrienden.

Een bijdrage leveren aan een betere wereld staat bij mij centraal. Emotionele educatie is daarbij de sleutel. Ik ben gedreven en weet als geen ander hoe krachtig het is om met een gecertificeerde coach in zee te gaan. Het geeft richting aan waar ik met mijn carrière naar toe wil. Ook heeft het geholpen om het verlies van drie goede vrienden, door een ongeluk, een plaats te geven. Zoals ik het zie; ‘Op de top van de berg heb je het verste uitzicht en in het dal groeien de mooiste bloemen. Het gaat niet om het kiezen daartussen maar om te genieten van beide’.

Aan het begin van het leven als volwassene en loopbaan is er geen gebruiksaanwijzing. Waar je in uitblinkt weet je misschien nog niet of je bent vooral bezig met overleven op de werkvloer. De specialiteit van mij richt zich op het vinden belemmeringen en het ontwikkelen van talenten. Ik help jou deze nieuwe mogelijkheden en kansen te verwezenlijken/creëren en van oud zeer af te komen. Door met mij in zee te gaan geef je een cadeautje aan jezelf. Met mij vind je jouw talent en klim je naar de top die jij wilt bereiken!

Over mij als coach:

Als gecertificeerd NLP trainer (Inzigd) en Master Coach (UNLP) zet ik mijn expertise en ervaring in om het beste resultaat voor de cliënt te krijgen. Mijn aanpak; vertrouwen, plezier en resultaat. Ik ben flexibel, durf te benoemen en houd de hoofdlijn goed in de gaten. Regelmatig ga ik tijdens een coach traject hardlopen met de cliënt, begin de sessie met volledige ontspanning door Mindfulness of juist een online coachgesprek. Kortom mijn insteek is als een maat-pak!

Een training van mij volgen? Dat kan! Samen met diverse partners geef ik trainingen op het gebied van (H)NLP (practitioner, master practitioner en de trainersopleiding), systemisch werk en familieopstellingen, bedrijfstrainingen (teambuilding op systemisch niveau, leiderschapstraining en diverse communicatietrainingen). Interesse? Mail naar remko@mooisteen.nl of bel 0642912320.

Ik sta ingeschreven bij de American Board of Neuro Linguistic Programming (ABNLP) en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) als International gecertificeerd NLP-trainer, bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als gecertificeerd coach en ben aangesloten bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).